Kabel za telefon - Type-C vo Type-C - White - 2m


Цена:
Намалена цена490.00 ден.

Опис

Кабел за телефон или лаптоп

  • УСБ Тип Ц во УСБ Тип Ц
  • Должина: 2m

Препорачано

Ваши прегледи