Kabel za Telefon Type-C - Golf GC-79 - Gray


Цена:
Намалена цена290.00 ден.

Опис

Kабел за телефон 3A, со приклучок УСБ во Тип Ц (Андроид)

Препорачано

Ваши прегледи