Kabel za Telefon - Remax - Type-C - White


Цена:
Намалена цена290.00 ден.

Опис

Кабел за полнење на телефон - Remax - RC-138a - Type-C - Бела боја

  • Бренд: Remax
  • Тип на приклучок: USB A во Micro USB
  • Максимална јачина: 2.4A
  • Должина: 1m

    Поддржани стандарди:
  • Standard Charging
  • Fast Charge
  • Quick Charge 3.0
  • Super Fast Charging

Препорачано

Ваши прегледи