Kabel za Telefon - Remax - Type-C Braided - Black


Цена:
Намалена цена290.00 ден.

Опис

Кабел за полнење на телефон - Remax - RC-124a - Type-C - црна боја

  • Бренд: Remax
  • Плетен кабел
  • Тип на приклучок: USB A во USB Type-C
  • Максимална јачина: 2.4A
  • Должина: 1m

    Поддржани стандарди:
  • Standard Charging
  • Fast Charge
  • Quick Charge 3.0

Препорачано

Ваши прегледи