Kabel za Telefon - Remax - Type-C - 2m - White


Цена:
Намалена цена350.00 ден.

Опис

Кабел за полнење на телефон - Remax - RC-094a - Type-C - 2m- Бела боја

  • Бренд: Remax
  • Тип на приклучок: USB A во Type-C
  • Максимална јачина: 2.4A
  • Должина: 2m

    Поддржани стандарди:
  • Standard Charging
  • Fast Charge

Препорачано

Ваши прегледи