Kabel za Telefon - Remax - Lightning Armor Series - White


Цена:
Намалена цена290.00 ден.

Опис

Кабел за полнење на телефон - Remax - RC-116i - Lightning Armor Series - Бела боја

  • Бренд: Remax
  • Силиконски Армор кабел
  • Тип на приклучок: USB A во Lightning (Apple)
  • Максимална јачина: 2.4A
  • Должина: 1m

    Поддржани стандарди:
  • Standard Charging
  • Fast Charge

Препорачано

Ваши прегледи