Kabel za telefon - Original USB data cable - Micro

Заштеди 70.00 ден.

Цена:
Намалена цена120.00 ден. Регуларна цена190.00 ден.

Опис

Kabel za telefon - Micro priklucok

- Odlicen i dokazan kvalitet 

- Kompatibilen so site vidovi na Android uredi

- Inovativen dizajn

Кабел за телефон - Микро приклучок

- Одличен и докажан квалитет

- Компатибилен со сите видови на Андроид уреди

- Иновативен дизајн

Препорачано

Ваши прегледи