Kabel za telefon Lightning - Konfulon - S40


Цена:
Намалена цена490.00 ден.

Опис

Kабел за телефон 2.1A, со приклучок УСБ во Лајтнинг (Apple, Iphone).Препорачано

Ваши прегледи