Kabel za telefon lightning - Konfulon DC17

Kabel za telefon lightning - Konfulon DC17

  • 450.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 2 останати !

Kабел за телефон 3.1A, со приклучок УСБ во Лајтнинг (Apple, Iphone).

-Плетен кабел

-Отпорен при прскање на вода и течност

-Заштитен дел отпорен на кршење


Ви препорачуваме