Kabel za telefon lightning - GOLF GC-76i - 5A - Gold


Цена:
Акциска цена290.00 ден.

Опис

Kабел за телефон 5A, со приклучок УСБ во Лајтнинг (Apple, Iphone).

Наши препораки

Ваши прегледи