Kabel za telefon Lightning 3A - 2m


Цена:
Намалена цена350.00 ден.

Опис

Kабел за телефон 3A, со приклучок УСБ во Лајтнинг (Apple, Iphone).

Должина на кабел: 2м

 Препорачано

Ваши прегледи