Kabel za telefon lightning 2m - Konfulon DC02c i


Цена:
Намалена цена450.00 ден.

Опис

Kабел за телефон 1.5A, со приклучок УСБ во Лајтнинг (Apple, Iphone).

Препорачано

Ваши прегледи