Kabel za telefon - Type-C vo Lightning - BLI

Заштедете 300.00 ден.

Цена:
Акциска цена690.00 ден. Стандардна цена990.00 ден.

Опис

Кабел за телефон со приклучок Тип Ц во Лајтнинг (Apple, iPhone).

Наши препораки

Ваши прегледи