Video Kabel - HDMI - 1.4 - 10m


Цена:
Акциска цена790.00 ден.

Опис

ХДМИ кабел од 10 метри

Пренесувач на 3Д, 4К слика со брзина 1,4

Наши препораки

Ваши прегледи