Video Kabel - HDMI - 2.0 - 5m


Цена:
Намалена цена490.00 ден.

Опис

ХДМИ кабел од 5 метри

Пренесувач на 3Д, 4К слика со брзина 2,0

Препорачано

Ваши прегледи