HDMI Kabel - 2.0 3m

HDMI Kabel - 2.0 3m

  • 350.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 1 останато !

ХДМИ кабел од 3 метри

Пренесувач на 3Д, 4К слика со брзина 2,0


Ви препорачуваме