HDMI Kabel - 2.0 1.5m

HDMI Kabel - 2.0 1.5m

  • 220.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 0 останати !

ХДМИ кабел од 1,5 метри

Пренесувач на 3Д, 4К слика со брзина 2,0


Ви препорачуваме