Video Kabel - HDMI - 1.4 - 5m


Цена:
Намалена цена290.00 ден.

Опис

ХДМИ кабел од 5 метри

Пренесувач на 3Д, 4К слика со брзина 1,4

Препорачано

Ваши прегледи