HDMI Kabel - 1.4 3m

HDMI Kabel - 1.4 3m

  • 220.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 21 останати !

ХДМИ кабел од 3 метри

Пренесувач на 3Д, 4К слика со брзина 1,4


Ви препорачуваме