HDMI Kabel - 1.4 2m

HDMI Kabel - 1.4 2m

  • 190.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 12 останати !

ХДМИ кабел од 2 метри

Пренесувач на 3Д, 4К слика со брзина 1,4


Ви препорачуваме