Video Kabel - HDMI - 1.4 - 1.5m


Цена:
Акциска цена150.00 ден.

Опис

ХДМИ кабел од 1,5 метри

Пренесувач на 3Д, 4К слика со брзина 1,4

Наши препораки

Ваши прегледи