Gluvce za kompjuter - Marvo - DMS002RD Red


Цена:
Акциска цена250.00 ден.

Опис

Жичено глувче за компјутер со УСБ приклучок.
Минимален колоритен изглед, се вклопува во секаков амбиент и простор.

Наши препораки

Ваши прегледи