Gluvce za kompjuter - AOC MS121


Цена:
Намалена цена290.00 ден.

Опис

Жичено глувче за компјутер со УСБ приклучок.
Минимален плочест изглед, се вклопува во секаков амбиент и простор.

Препорачано

Ваши прегледи