Gigabit Switch so 5 porti - Tenda SG105


Цена:
Намалена цена990.00 ден.

Опис

  • 5 порти
  • Брза инсталација
  • Брзини од 10/100/1000Mbps
  • Auto-negotiation ports
  • Во пакетот е вклучен адаптер за напојување

Препорачано

Ваши прегледи