Gejmersko Gluvce - HP X220

Заштедете 1,600.00 ден.

Цена:
Акциска цена1,390.00 ден. Стандардна цена2,990.00 ден.

Опис

Гејмерско жичено глувче.

1. PixArt Gaming Sensor жичан оптички гејмерски маус;
2. USB приклучок, плетен кабел;
3. RGB светлечки бои;
4. DPI: 400-3600
5. Работен век на копчиња: 10 милион кликови;
6. Напон: 5V;
7. Струја: 100mA;
8. Должина на кабел: 1,8m;
9. Тежина: 120g

Наши препораки

Ваши прегледи