Gejmersko Gluvce - Bloody - A4TECH - W60 Max Activated


Цена:
Намалена цена1,590.00 ден.

Опис

Гејмерски глушец.

 • Сензор: BC3332-A Chip Sensor
 • DPI: 10 000 CPI
 • Брзина на освежување (Pulling Rate): 2000 Hz
 • Копчиња: 8
 • Вградена меморија - 4M
 • Работен век на кликови: 50 милиони кликови
 • Работен век на скрол: 500 000 Скролови
 • Време на одговор на клик: 1 ms 
 • Приклучок: Жично
 • Оперативен систем:  Windows XP / Vista / Windows 7 / 8 / 8.1 / 10

  Препорачано

  Ваши прегледи