Gejmersko Gluvce - Bloody - A4TECH - A90 - Light Strike


Цена:
Намалена цена1,290.00 ден.

Опис

Гејмерски глушец.

 • Сензор: A3050 Optical Engine
 • DPI: 1000 - 4000 CPI
 • Копчиња: 8
 • Вградена меморија - 16K
 • Работен век на кликови: 20 милиони кликови
 • Работен век на скрол: 1M Скролови
 • Време на одговор на клик: 1 ms 
 • Приклучок: Жично
 • Оперативен систем:  Windows XP / Vista / Windows 7 / 8 / 8.1 / 10

  Препорачано

  Ваши прегледи