Gejmerski Slusalki - Fantech FLASH HQ53 (Red LED Illumination)


Цена:
Намалена цена1,190.00 ден.

Опис

Гејмерски слушалки со позадинско РГБ светло - Fantech FLASH HQ53 - Црна боја
 • Звук : Stereo Sound
 • Фрекфенција : 20 Hz - 20 KHz
 • Димензии на драјвер : 50 mm
 • Импеданса: 20 Ω
 • Осетливост : -108dB ± 3 dB
 • Тип на микрофон : omnidirectional
 • Димензии на микрофон : 6,0x5 mm
 • Осетливост на микрофон : -42 dB ± 3 dB
 • Позадинско осветлување : ЛЕД во црвена боја
 • Тип на приклучок : 3.5mm + USB за ЛЕД
 • Должина на кабел : 2m

Препорачано

Ваши прегледи