Gejmersko Gluvce - Scorpion M209


Цена:
Намалена цена590.00 ден.

Опис

Гејмерско жичено глувче.

  1. 6D жичан оптички гејмерски маус;
  2. USB приклучок, плетен кабел;
  3. 7 променливи светлечки бои;
  4. DPI: 1000/1600/3200/6400;
  5. Работен век на копчиња: 3 милион пати;
  6. Напон: 5V;
  7. Струја: 100mA;
  8. Должина на кабел: 1.5m;
  9. Тежина: 130g±10g

Препорачано

Ваши прегледи