Gejmerski maus i podloga set - Scorpion M315+G1

  • 690.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 2 останати !

Гејмерски маус и подлога сет.

7D жичан гејмерски маус:


G1 Подлога:
  1. Димензии: 287 x 244 x 3 mm;
  2. Удобен дизајн;
  3. Заштита на околината;
  4. Антипролизгувачки дизајн

Ви препорачуваме