Gejmerska Mini Tastatura - Fury tiger


Цена:
Намалена цена1,190.00 ден.

Опис

Гејмерска мини Тастатура - Fury tiger

  • Димензии: 302 х 110 х 30 мм
  • Лед позадинско осветлување - виножито
  • Поврзување со компјутер - кабел
  • Број на копчиња - 61

Препорачано

Ваши прегледи