Detski Pameten Casovnik - G900A

  • 2,390.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 1 останато !

Детски паметен часовник со безбедносен систем.

-Бидете сигурни и имајте целосна контрола на движењето на вашето дете преку GPS систем.

-Ограничување на повици и броеви за бирање.

-Пораки, камера и систем за брзо бирање во случај на итност.

Достпни во 2 бои: Розева и СинаВи препорачуваме