Elektronska cigara / Vape - Umbrella Trend - 7 Color Spray


Цена:
Намалена цена1,990.00 ден.

Опис

Електронска цигара / вејп - Umbrella Trend - Шарена во 7 бои спреј

  • Капацитет на атомизер: 2ml
  • Капацитет на батерија: 800mAh
  • Максимална излезна моќност: 25W

Во пакетот следува:

  • 1 х Тренд под електронска цигара - батерија
  • 2 х Тренд под атомизер со греач
  • 1 х Кабел за полнење

 

Препорачано

Ваши прегледи