Elektronska cigara / Vape - Umbrella Style Pod - Blue


Цена:
Намалена цена1,790.00 ден.

Опис

Електронска цигара / Вејп - Амбрела Стил - Сино

Содржина на пакетот:
1 x Umbrella Style батерија
1 x Umbrella Style POD резервоар 
1 x USB type C кабел за полнење
2 x Umbrella Style греач Mesh 0,8 ohm

Карактеристики:
Капацитет на резервоарот: 2 ml
Отпор на греачот: 0,8 ohm
Капацитет на батеријата: 800 mAh
Димензии: 116,6 x 22,5 x 12,7mm

Користење:

Уредот има копче за активирање , но не е потребно да се користи бидејќи има и сензор кој ја активира батеријата при повлекување.

НАПОМЕНА: Не ја користете STYLE POD цигарата ако STYLE POD РЕЗЕРВОАРОТ е празен, a доколку при користењето почувствувате дека вкусот се променил или количината на пареа се намалила, тоа е знак дека РЕЗЕРВОАРОТ треба да се замени со НОВ.

Препорачано

Ваши прегледи