Elektronska cigara / Vape - Umbrella - Sceptre - Groove Black


Цена:
Намалена цена1,990.00 ден.

Опис

Спецификации:

  • Батерија: 1400 mAh
  • Димензии: 106.8 x 29 x 18mm
  • Излезен напон: максимум 20W
  • Капацитет на атомизер: 3ml

Кутијата содржи:

  • 1 х  Umbrella - Sceptre батерија
  • 1 x  Umbrella - Sceptre  Pod tank
  • 1 x  Umbrella - Sceptre  Греач 1.2ohm
  • 1 x  Umbrella - Sceptre  Греач 0.5ohm
  • 1 x Type C USB кабел за полнење

Препорачано

Ваши прегледи