Elektronska cigara / Vape - Umbrella FIT - Blue


Цена:
Намалена цена1,190.00 ден.

Опис

Електронска цигара / вејп - Umbrella Fit Pod - Сина боја

  • Капацитет на атомизер: 1 ml
  • Капацитет на батерија: 310 mAh
  • Отпор на греач: 1,4 ohm

Во пакетот следува:

  • 1 х Фит под електронска цигара - батерија
  • 1 х Фит под атомизер со греач
  • 1 х Кабел за полнење
  • 2 х помошен додаток за дополнување течност

Препорачано

Ваши прегледи