Elektronska cigara / Vape - Umbrella FIT - Black


Цена:
Намалена цена1,190.00 ден.

Опис

Електронска цигара / Вејп - Амбрела Фит - Црно

Содржина на пакетот:
1 x Umbrella FIT батерија
1 x Umbrella FIT POD резервоар (1ml / 1,4 ohm)
1 x USB кабел за полнење
2 x продолжеток за полнење течност

Карактеристики:
Капацитет на резервоарот: 1 ml
Отпор на греачот: 1,4 ohm
Капацитет на батеријата: 310 mAh
Димензии: 87,45mm x 13,9mm x 8mm

Користење:
Umbrella FIT POD електронската цигара има сензор кој автоматски ја активира батеријата при повлекување.


Полнење на батеријата:
Кога LED индикаторот ќе засвети 10 пати со ред, тоа е знак дека батеријата е празна. Внимателно приклучете го USB кабелот во Micro USB port-от на дното од батеријата. Kористете висококвалитетен 5V ѕиден адаптер и USB кабел кој го добивате во пакувањето. При полнењето на батеријата LED индикаторот свети без престан, кога батеријата ќе се наполни LED индикаторот престанува да свети. Umbrella FIT POD можете да го користите и додека се полни батеријата.

НАПОМЕНА: Не ја користете FIT POD цигарата ако FIT POD РЕЗЕРВОАРОТ е празен, a доколку при користењето почувствувате дека вкусот се променил или количината на пареа се намалила, тоа е знак дека РЕЗЕРВОАРОТ треба да се замени со НОВ.

Препорачано

Ваши прегледи