Baterija kopce za slusni aparati - Duracell Hearing Aid 13


Цена:
Намалена цена80.00 ден.

Опис

Батерија 13 за слушни апарати од брендот Duracell.

Цената и порачките се однесуваат на едно парче батерија (не на блистер)

Препорачано

Ваши прегледи