Baterija kopce za slusni aparati - Duracell Hearing Aid 10

Baterija kopce za slusni aparati - Duracell Hearing Aid 10

  • 80.00 ден.
    Единечна цена по 
Вклучено ДДВ.

Уште 10 останати !

Батерија 10 за слушни апарати од брендот Duracell.

Цената и порачките се однесуваат на едно парче батерија (не на блистер)


Ви препорачуваме