Drzac za vo Avtomobil - Multifunction Rearview Mirror Phone Holder

Заштеди 100.00 ден.

Цена:
Намалена цена290.00 ден. Регуларна цена390.00 ден.

Опис

Мултифункционален држач за во автомобил (H-HS162) - Држач за телефон што се прицврстува на ретровизор

  • Прилагодлив во сите насоки
  • Лесно се прицврстува на ретровизорот
  • Должина на држач за телефон до 10цм
  • Компатибилен со сите видови на телефони
    *не е компатибилен со таблети
  • Лесно прилагодлив за други функции во вашиот дом

Препорачано

Ваши прегледи