Drzac za vo avtomobil - 2 vo 1 - JXCH


Цена:
Намалена цена290.00 ден.

Опис

Drzac za vo avtmobil - 2 vo 1 so moznost na pricvrstuvanje na resetka za parno i ramna povrsina.

Држач за во автомобил - 2 во 1 со можност на прицврстување на решетка на парно и рамна површина.

Препорачано

Ваши прегледи