Drzac za telefon - Konfulon - CM15


Боја: Бела
Цена:
Намалена цена590.00 ден.

Опис

Држач за телефон.

  • Се превиткува во повеќе агли.
  • Максимална височина 41мм.

Препорачано

Ваши прегледи