Drzac za telefon

Заштедете 400.00 ден.

Цена:
Акциска цена490.00 ден. Стандардна цена890.00 ден.

Опис

Drzac za telefon

- inovativen dizajn

- rotiracija vo site nasoki

- pogoden za sekoj vid na telefon

- kompakten 

Држач за телефон

- иновативен дизајн

- ротација во сите насоки

- погоден за секој вид на телефон

- компактен

Наши препораки

Ваши прегледи