Detski Pameten Casovnik - G900A - Blue


Цена:
Акциска цена2,390.00 ден.

Опис

Детски паметен часовник со безбедносен систем.

-Бидете сигурни и имајте целосна контрола на движењето на вашето дете преку GPS систем.

-Ограничување на повици и броеви за бирање.

-Пораки, камера и систем за брзо бирање во случај на итност.

Достпни во 2 бои: Розева и Сина


Наши препораки

Ваши прегледи