Data Adapter - RS232 Serial vo USB


Цена:
Намалена цена590.00 ден.

Опис

Адаптер погоден за поврзување на фискални каси со компјутер.
Погоден и за сите други дата апликации што користат сериски РС232 порт.

Препорачано

Ваши прегледи