Data Adapter - OTG za telefon - MS - Type-C vo USB


Цена:
Намалена цена250.00 ден.

Опис

Дата адаптер - Тип-Ц во УСБ (ОТГ)

  • Компатибилен со сите модели на смарт уреди 
  • Поддржува USB 3.0 стандард за брз пренос на податоци

Препорачано

Ваши прегледи