Dalecinski upravuvac za Vestel TV Universal - Huayu RM-L1387


Цена:
Намалена цена490.00 ден.

Опис

Univerzalen, programabilen dalecinski upravuvac, kompatibilen so poveke modeli na televizori.

Универзален, програмабилен далечински управувач, компатибилен со повеќе модели на телевизори.

Компатибилни модели: Favorit, Fuego

Препорачано

Ваши прегледи