Dalecinski upravuvac za TV Universal (Beko) - Huayu RM-283c


Цена:
Намалена цена350.00 ден.

Опис

Далечински управувач за Беко ТВ - Huayu RM-283c

Универзален, програмабилен далечински управувач, компатибилен со повеќе модели на телевизори.

POWER+2

 • Beko 01
 • Beko 02 
 • Beko03

POWER+1

 • Beko P100
 • Beko RC5B718F
 • Beko RM40
 • RC-12.3
 • LS 3007
 • RM-1545
 • Beko 03
 • Beko 04

Препорачано

Ваши прегледи