Dalecinski upravuvac za TV + Tastatura - Air Remote (Air Mouse)


Цена:
Намалена цена990.00 ден.

Опис

Далечински управувач за ТВ + Тастатура и Воздушно Глувче
  • Модел: AUSHA 3
  • Димензии: 18.8 x 7.8 x 3cm
  • Тежина: 100г.
  • Тип на конекција: Блутут
  • Тастатура: QWERTY

Препорачано

Ваши прегледи