Dalecinski upravuvac za Panasonic LED / LCD TV - Huayu RM-L1378


Цена:
Намалена цена490.00 ден.

Опис

Kompatibilni modeli na TV:
Компатибилни модели на Телевизори:

Site modeli na Panasonic LED / LCD
Сите модели на Панасоник ЛЕД / ЛЦД

*Далечинскиот управувач е само за ЛЕД и ЛЦД модели на телевизори, не е компатибилен со постари модели со екран со катодна цевка.

Препорачано

Ваши прегледи